Les festes nocturnes amb
MÚSICA I DJS|ANIMACIONS||INTERACCIÓ AMB EL PÚBLIC|EFECTES VISUALS

Veure vídeo

LÚPPITER NO ÉS UNA FESTA CONVENCIONAL

Construir un equip per un esdeveniment al qual es requereixi música, efectes visuals i la interacció amb el públic requereix disposar d’un grup multidisciplinar que domini diverses facetes però que, alhora, puguin cominar-les entre elles. Per aquest motiu, comptem amb persones que no només mostren el seu compromís sinó que, a més, el dúen a terme amb la màxima il·lusió. A continuació, us presentem als membres de l’staff de Lúppiter:

Més info.

Albert-González

Albert González

DJDJ segell Blanco y Negro.
Jordi-Callau

Jordi Callau

Animador/speakerSpeaker, coreògraf i animador professional amb més de 20 anys d’experiència.
Maika

Maika

Animadora/SpeakerSpeaker i animadora professional.
Eutopica

Eutopica

Animador/CEOOrganització i producció d’esdeveniments. Creadora d’efectes especials.

Però, en què consisteix aquest esdeveniment? Què és el que fem? Què és el que ens caracteritza?

Primer, ens agradaria destacar que Lúppiter és una festa que no només vol portar un repertori musical a un públic durant un temps concret: busca més.

La selecció de cançons és molt important ja que suposa la base de qualsevol tipus d’espectacle d’aquest tipus i, per això, es compta amb dos DJ (tal i com s’especifica a l’apartat “equip”), el qual dóna visions diversificades sobre el mateix concepte.

La música marca l’harmonia i suposa una gran part de l’espectacle però hi ha una sèrie de components que poden, no només complementar-la, sinó fusionar-se amb ella i crear una cosa completament diferent. L’animació i les activitats generen molta interacció amb el públic i és una part molt important per nosaltres: els assistents han de sentir que són part de Lúppiter. En aquest moment és quan entra la figura de l’speaker, el qual és la brúixola de l’esdeveniment i el nexe d’unió entre els espectadors i la resta d’elements que formen la festa.

Per una altra part, estan els efectes especials, segell característic de Lúppiter i que és la guinda sobre tot l’anteriorment citat. En la recerca de crear un ambient extraordinari és necessari revolucionar tots els sentits i, per aquest motiu, comptem amb dispositius i articles de decoració que generen un impacte visual en moments marcats de la festa. Ens valem del confeti, les serpentines, el CO2 (columnes de gas anomenades “megatron”), fum, pals d’escuma LED i d’altres, la inserció de la qual esta estudiada al detall i operada per experts perquè tinguin una execució i resultats extraordinaris.

Igualment, treballem amb artistes convidats que també aporten la seva pròpia visió i habilitats perquè cada Lúppiter estigui personalitzat segons les circumstàncies i el lloc de celebració.

Per tant i a mode de conclusió, treballem per proporcionar un espectacle que transformi l’entorn durant el temps que duri l’esdeveniment, posant la màxima il·lusió i esforç i que, a més, busca la interacció del públic, la concepció d’una atmosfera única i, per descomptat, que els assistents puguin gaudir des del moment en el que comença fins l’últim instant en que acaba.

Lúppiter no és una festa convencional i volem que tingui ànima i que pugui brillar sempre amb llum pròpia. D’aquesta manera, el nostre equip expert portarà a terme aquesta tasca a través d’un espectacle impressionant.

DJ

La figura del DJ és fonamental: el seu repertori musical s’ha de triar (i s’escollirà) de forma acurada per mantenir un ritme constant però que permeti al públic estar sempre actiu. Aquesta part és vital i es posa molt d’esforç en això. Igualment, al comptar amb dos existiran moltes opcions per crear estils diferents i que s’adaptin a tot tipus de situacions, podent tenir aquest aire fresc permanent per heterogeneitzar la festa.

SPEAKER

Per una altra part, tenim l’speaker, el qual suposa un fil conductor de tot l’esdeveniment. Es mimetitzarà amb el DJ perquè els dos puguin fer que tot el món interactuï: la química entre ells es projectarà sobre els assistents i tot estarà integrat amb la resta d’efectes, generant un ambient singular. Entre d’altres coses, aquesta figura guiarà l’espectacle i donarà pas a activitats, artistes convidats, sortejos…

EFECTES VISUALS

I, finalment, està la part dels efectes especials. Lúppiter no és només diversió sinó que, també, té una personalitat pròpia. L’atmosfera que se sent és molt important per nosaltres i, per aquest motiu, es cuida la part dels impactes visuals, aportant un segell d’identitat que és el resultat de la combinació de diferents elements, dels quals destaquen el confeti, les serpentines o les columnes de CO2, entre d’altres.

A què esperes per comptar amb la nostra festa nocturna? Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de la part inferior per rebre tota la informació que necessitis així com per resoldre qualsevol dubte que hagi pogut sorgir. El nostre equip d’atenció al client estarà encantat de respondre a tot allò que desitgis. Contacta amb nosaltres

 

Contacte

Tel.: (34) 933776662
Email: info@theLuppiter.com